Power Pages - ako nahrať súbory (upload files)

Power Pages - ako nahrať súbory (upload files)

Power Pages je bezpečná platforma na rýchle vytváranie, hosťovanie a správu moderných externých podnikových webových lokalít, ktoré fungujú vo webových prehliadačoch (starší názov Power Apps Portals a portály Dynamics 365).

Dataverse a Power Apps

Poďme sa spolu naučiť ako vytvoriť jednoduché riešenie v Power Apps pre ukladanie údajov do Dataverse. Ukážeme si, ako vytvoriť tabuľky, výbery, zobrazenia a formuláre, ktoré následne využijeme v modelom riadenej aplikácii vytvorenej v Power Apps. Celé riešenie je možné jednoducho exportovať a importom použiť aj v inom prostredí (developerské, vývojové, produkčné).

Power Pages

V Power Pages si vytvoríme webstránku z predpripravenej šablóny od Microsoftu. Sami si ale vytvoríme formulár na odosielanie súborov do našej tabuľky v Dataverse, nastavíme si maximálnu veľkosť odosielaného súboru (východzia hodnota je cca 5 MB, čo je zúfalo málo). Následne si vytvoríme aj zobrazenie odoslaných údajov od externého užívateľa cez webové rozhranie Power Pages.

Online kurz Power Pages - nahrať súbory (upload files)

Netreba ovládať žiadne programovanie, stačí mať chuť niečo nové sa naučiť, viac informácií v našom najnovšom online kurze Power Pages - nahrať súbory (upload files).

Power Pages
nahrať súbory (upload files)

Najnovší online kurz Power Pages - nahrať súbory (upload files) ti ukáže jednoduché využitie šablón od Microsoftu v prostredí Power Pages na konkrétnom príklade z našej praxe.
najnovší online kurz
  • doživotný prístup
  • bez obmedzení
  • appky z praxe

Páčil sa vám tento článok alebo máte otázku?

Ak sa vám článok páčil, ohodnoťte ho v úvodnej (hornej) časti. Ak máte nejaké otázky k nahrávaniu súborov v Power Pages, napíšte nám.

#PowerAppsSK   #SoftverNaMieru   #PowerApps

Máte pre nás nový projekt?

Power Apps najlepší kurz:

moja prvá appka

Power Apps je úžasná cloudová služba v prostredí Microsoft 365, kde vás veľmi rýchlo naučíme vytvárať jednoducho skvelé, moderné firemné aplikácie bez nutnosti programovania, iba klikaním myškou a/alebo písaním vzorcov podobným spôsobom ako v Exceli. Vaše mobilné aplikácie budú rovnako fungovať na počítačoch, tabletoch aj smartfónoch a na operačných systémoch Windows, iOS alebo Android.

Žiadne zbytočné akademické koncepty a poučky, len praktické lekcie zo skutočnej praxe a tvorby mobilných aplikácií pre klientov.

Power Automate skvelý kurz:

faktúra s By Square kódom

Power Automate je rovnako skvelá cloudová služba (ako Power Apps) v prostredí Microsoft 365 - Power Platform, kde vás veľmi rýchlo naučíme vytvárať automatizované postupy (procesy, toky) jednoduchým klikaním myškou (vyžadujúce iba minimálne písanie vzorcov) a využívanie stoviek predpripravených konektorov, ktoré umožňujú ľahko automatizovať opakujúce sa firemné (podnikové) úlohy.