Power Platform - kalendár plánovania práce

Power Platform - kalendár plánovania práce

Power Platform? Hračka! Poď sa so mnou pozrieť ako naplno využiješ bezplatné šablóny od Microsoftu. Začneme SharePointom, kde nám šablóna vytvorí dátovú tabuľku a automatizovaný proces (Flow) v Power Automate a vygenerujeme si aj mobilnú aplikáciu v Power Apps!

SharePoint online

SharePoint online nám v súčasnosti ponúka niekoľko veľmi použiteľných šablón, ktoré môžeme bezplatne používať a pomocou nich veľmi rýchlo, skutočne na pár klknutí, vytvoriť funkčné aplikácie použiteľné pre viacerých užívateľov v prostredí Microsoft 365 (Office 365).

Power Automate

Jednou z funkcií, ktoré sharepointové šablóny obsahujú, sú aj predpripravené automatizované postupy v cloude (Flow). Ak nijako nezasahujeme do zdrojovej tabuľky, tak väčšinou automatizovaný postup ani nemusíme nijako prispôsobovať alebu meniť.

Power Apps

Po vytvorení zdrojovej tabuľky na SharePointe opäť jednoducho a rýchlo vytvoríme mobilnú aplikáciu v Power Apps (pre všetky operačné systémy - Android, iOS, Windows), ktorú si jednoducho prispôsobíme. Netreba ovládať žiadne programovanie, stačí mať chuť niečo nové sa naučiť, viac informácií v našom najnovšom online kurze Power Platform - Job Planner.

Power Platform
- Job Planner

Najnovší online kurz Power Platform - Job Planner ti ukáže jednoduché využitie šablón od Microsoftu v prostredí Power Platform na konkrétnom príklade z našej praxe.
najnovší online kurz
  • doživotný prístup
  • bez obmedzení
  • appky z praxe

Páčil sa vám tento článok alebo máte otázku?

Ak sa vám článok páčil, ohodnoťte ho v úvodnej (hornej) časti. Ak máte nejaké otázky k tvorbe Job Plannera v Power Platform, napíšte nám.

#PowerAppsSK   #SoftverNaMieru   #PowerApps

Máte pre nás nový projekt?

Power Apps najlepší kurz:

moja prvá appka

Power Apps je úžasná cloudová služba v prostredí Microsoft 365, kde vás veľmi rýchlo naučíme vytvárať jednoducho skvelé, moderné firemné aplikácie bez nutnosti programovania, iba klikaním myškou a/alebo písaním vzorcov podobným spôsobom ako v Exceli. Vaše mobilné aplikácie budú rovnako fungovať na počítačoch, tabletoch aj smartfónoch a na operačných systémoch Windows, iOS alebo Android.

Žiadne zbytočné akademické koncepty a poučky, len praktické lekcie zo skutočnej praxe a tvorby mobilných aplikácií pre klientov.

Power Automate skvelý kurz:

faktúra s By Square kódom

Power Automate je rovnako skvelá cloudová služba (ako Power Apps) v prostredí Microsoft 365 - Power Platform, kde vás veľmi rýchlo naučíme vytvárať automatizované postupy (procesy, toky) jednoduchým klikaním myškou (vyžadujúce iba minimálne písanie vzorcov) a využívanie stoviek predpripravených konektorov, ktoré umožňujú ľahko automatizovať opakujúce sa firemné (podnikové) úlohy.